Sommarkonserter på Rosenlunds Herrgård

Biljetter  (video på hur biljettsidan fungerar finns nedan)

 

Jönköpingsfavoriten Per Tengstrand gästar Rosenlunds Herrgård med sin egen Steinwayflygel under tre sommarkvällar i juli. Premiären blir den 4 juli med Shan-shan Sun som gäst, partner i livet och vid flygeln. De två pianovirtuoserna utlovar solostycken och den otroliga Fantasin i f-moll. Det blir tre konserter där publiken får en intim och personlig kontakt med musiker och musiken. Allt detta i den fantastiska miljönsom Rosenlunds Herrgård erbjuder. Caféet finns öppet för publiken före konserterna.

Flygeln kommer att placeras i det större rummet, där 50 sittplatser finns, och i de två vackra sidorummen finns det 25 platser var. I sidorummen är sikten delvis eller helt skymd och därför är priset lägre. Varmt Välkomna!

4 Juli Kl. 18.00

INVIGNING: EN STEINWAY, TVÅ PIANISTER

Per Tengstrand och Shan-shan Sun

Sommarens konserter invigs Per Tengstrand och Shan-shan Sun bjuder på pianofyrverkeri. Man och hustru har en smått telepatisk förmåga till samspel, vilket vi får njuta av i Schuberts undersköna f-mollfantasi för fyra händer. Och så har pianisterna lovat att göra några solonummer var också.

9 Juli Kl. 18.00

VILT, VIRTUOST OCH VACKERT

Per Tengstrand, Viktor Bergendal och Peter Filiptsev

Peter och Viktor, de två violinisterna och underhållarna debuterar i Jönköping med Per Tengstrand vid flygeln.

Klassisk musik, Evert Taube och Povel Ramel i ett lättsamt sommarprogram kommer tillbaka. Det blir en kväll med Tango Jalouise, Musik ur Schindlers List, Beethovens Vårsonat, Zigeunerweiser och annat smått och gott. I Peter och Viktors anda blir det även många skratt.

En unik kväll utlovas!

16 Juli Kl. 18.00

EN SOLOAFTON MED CHOPIN, DEBUSSY & MOZART

Ett somrigt program på flygeln, med skira och vackra stycken avslutar denna sommarens program, med Per Tengstrand ensam vid flygeln

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s